Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Οι Τουρκόσποροι θέλουν να κόψουν τώρα και το οικογενειακό επίδομα..επειδή έτσι τους το είπε η Τρόικα. Και μιας και δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς προσπαθούν με χίλιους τρόπους να τα κάνουν όλα δύσκολα και ακατόρθωτα. Ντροπή σας προδότες. Έτσι η καταβολή του επιδόματος αναστέλλεται από την πρώτη Ιανουαρίου, με την δικαιολογία ότι πρέπει να ελεγχθεί το εισόδημα που θα δηλωθεί το συγκεκριμένο έτος από τον δικαιούχο. Άμα το ξαναδείτε να μου τηλεφωνήσετε. Και φυσικά αν εφαρμόσουν αυτά που τους είπαν..... Χαμένοι είναι οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι οι οποίοι ως τώρα στηρίζονταν από την Πολιτεία με την καταβολή ολόκληρου του επιδόματος, ενώ τώρα θα παίρνουν αναλογία του και μάλιστα επί μικρότερου σε σχέση με πριν επιδόματος. Για παράδειγμα, πολύτεκνοι (4 παιδιά) με εισόδημα άνω των 33 χιλιάδων ευρώ θα συνεχίσουν μεν να λαμβάνουν τα επιδόματα, πλην, όμως, τα ποσά που θα παίρνουν θα είναι μειωμένα ως και 65%.... Αλήτες και μετά ονειρεύεστε μια μεγάλη Ελλάδα .......αλλά δεν μας είπατε με ποιους; 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το τουρκόσποροι το χρησιμοποιείς ως ύβρη? ρωτάω γιατί οι πλείστοι υμών, ίσως και όλοι θα μπορούσαμε να ονομαστούμε τουρκόσποροι, σύμφωνα μάλιστα και με προηγούμενη ανάρτησή σου!!
ΕΝΑΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ 1861

O Mουσουλμανικός πληθυσμός της Κρήτης κατά τις περιόδου 1820 και 1861. Φαίνεται καθαρά ότι στην δυτική Κρήτη, οι Τουρκοκρητικοί μωαμεθανοί, περιορίστηκαν στην περιοχή της Παλαιόχωρας και της πόλης της Κισάμου. Στα δυο φρούρια δηλαδή.


Read more: http://sadentrepese.blogspot.com/search?updated-max=2012-11-28T15:00:00-08:00&max-results=35#ixzz2DzDfFOYw

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δεν είναι ύβρης .... εκτός αν η οικογένεια σου ήταν από αυτές που κλείστηκαν στο φρούριο της Κισάμου...τότε ...για να γλυτώσουν από το λιντσάρισμα των Χριστιανών.
Δεν ξέρεις ότι κάθε οικογένεια της Κρήτης πλέον κατάγεται από τα ελεύθερα...Σφακιά...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Φυσικά αν σε πείραξε η λέξη που χρησιμοποιώ για τους πολιτικούς μας ... δεν έχεις παρά να γράψεις τ' ονοματάκι σου από κάτω για να κάνουμε μια κσθωπρέπει διαλογική συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Ωραια, εγω απο δω και περα θα λεω τους πολιτικους καστελιανοσπορους. η κισαμοσπορους.

Καθε οικογενεια καταγεται απο τα Σφακια? Μωρε μπραβο, ντουρασελ τα παλικαρια!