Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ

Σοβαρές καταγγελίες έγιναν χθες στο δελτίο ειδήσεων της Νέας τηλεόρασης Χανίων, από την πρώην δήμαρχο Κισάμου κ. Φρόσω Σκουλάκη και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σταθάκη, με αποδέκτες την νυν δημοτική αρχή.
-Κατασπατάληση εθνικών πόρων, όσο αφορά τις συμβάσεις που υπογράφτηκαν για την αποκομιδή των σκουπιδιών από τον Δήμο Κισάμου με την ΔΕΔΗΣΑ, ύψους 450.000ε.
-Κακοδιαχείριση, αλόγιστες δαπάνες αλλά και απευθείας αναθέσεις με εργολάβους και χωματουργικά μηχανήματα.
-Τέλος ολιγωρία στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων στις καμένες περιοχές.....του δήμου Ιναχωρίου καταλόγισαν από κοινού οι άνθρωποι της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου μας!!!
Έπεται συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: