Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...

Λίγες ημέρες ακόμη υπομονή πρέπει να κάνουν όσοι «καίγονται» να διαβάσουν το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει πολιτικές «φουρτούνες». Αναμένεται να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία τέλος του Δεκέμβρη, θα αναφέρεται στην τριετία της διακυβέρνησής του."
Το βιβλίο επικεντρώνεται στην οικονομική πολιτική που ασκήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90 και ο πρώην πρωθυπουργός ρίχνει φως σε αποφάσεις που ελήφθησαν και επιλογές που έγιναν. Νίκος Μουντάκης

- Να ένα καλό δώρο για όλους..... ιδιαιτέρα τα Πασοκάκια της γειτονιάς μας, που χασκογελούσαν τότε που του έβαλαν στην Αυριανή την φώτο του Παπαγιάννη. Την θυμάστε.....οι εγγλέζοι που φαινόταν Γερμανοί!!!
και όπως αποδείχτηκε αργότερα ήταν πλαστή και είχε κατασκευαστεί στη Βουλγαρία.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: