Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ.....


Στην Αθήνα θα καταφτάσει τις επόμενες ημέρες η περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, το πρωτότυπο της οποίας… έχασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, το Παρίσι ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση ότι θα αποστείλει σύντομα το… χαμένο υλικό, ωστόσο, ο παραλήπτης παραμένει άγνωστος καθώς, όπως είπε, «δεσμεύεται από το απόρρητο» της διαδικασίας.
Ο κ. Στουρνάρας είχε ζητήσει να σταλεί εκ νέου στην κυβέρνηση η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους τώρα έχουν υποστεί αλλοιώσεις. 
Παράλληλα, ο κ. Στουρνάρας επέμεινε ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με τις ελβετικές αρχές για τη μεγάλη λίστα των χιλιάδων Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία .
Ο κ. Στουρνάρας τόνισε ότι όλοι οι λογαριασμοί στην Ελβετία δεν είναι ύποπτοι, άφησε αιχμές για όλους όσοι έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό στη διάρκεια της κρίσης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πιστεύει στη λύση της «αμνήστευσης» καθώς, όπως τόνισε, η συγκεκριμένη ευεργετική για τους καταθέτες τους εξωτερικού διάταξη, εφαρμόστηκε στο παρελθόν και απέτυχε παταγωδώς.
Ν.Μουντάκης
Υ.Σ Λέτε να δούμε και τα δυο ονόματα των Καστελλιανών που όπως λένε οι κακές οι γλώσσες  έβγαλαν από 15.000.000ε ο καθένας στο εξωτερικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: