Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ


 Θέλω να κάνω μια διευκρίνηση στο τελευταίο αρθράκι μου σχετικά με τον "Kαθορισμός στάσεων ΚΤΕΛ στη δημοτική Κοινότητα Κισσάμου και συζήτηση για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ", μιας και βρήκα στην διαύγεια την απόφαση και να πω ότι τελικά μερικοί σύμβουλοι κατάλαβαν ότι αυτά που γίνονται εδώ...μόνο στην Μπανανία μπορεί να συμβαίνουν και δήλωσαν την αντίθεση τους.....
Σας μεταφέρω ακριβώς τι γράφτηκε στην διαύγεια....
-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Κουκουράκης Κων/νος είπε: Διαπιστώνω την αναγκαιότητα να καθορισθούν στάσεις. Δεν μπορώ να συναινέσω σ' αυτές τις θέσεις.
-Με την τοποθέτηση του κ.Κουκουράκη συμφώνησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαιρετάκης Μιχάλης.
-Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταθάκης Θεόδωρος είπε: Συμφωνώ με τον καθορισμό των στάσεων.Για τις ακριβείς θέσεις αυτών επιφυλάσσομαι.
Αλήθεια και που είναι ο σταθμός του ΚΤΕΛ;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όπου γουστράρουμε είναι , αναφορά θα σου δώσουμε

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το ύφος γίνονται και τα δημοτικά συμβούλια ,με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καστελιου κ.Θεοδωρογλακη να κάνει τηλεφωνικά συμβούλια..και να αποφασίζουν πρόχειρα χωρίς να πάρουν κανένα δεδομένο απο καμία υπηρεσία για το πως και που πρέπει να μπουν οι στάσεις...καλώ όλους τους πολίτες να έρχονται στα δημοτικά συμβούλια και να βλέπουν όχι μόνο αυτή αλλα και τις άλλες καταντιες του δημοτικού συμβουλίου μας αλλα και του δήμου μας...
Με τιμή
Μιχάλης Χαιρετακης

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το όπου γουστάρουμε να το εκλάβω σαν εντολή τύπου 1967.... Όμως καλό είναι να αρχίσετε να ρωτάτε που και που, γιατί τα χάλια μας είναι πλέον φανερά!!!