Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

KATI ΤΡΕΧΕΙ....

Δεν είναι τυχαίο το ραντεβού που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κρήτης και μέλος της ΔΗ.ΣΥ., Γιώργο Κονταξάκη, στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων επί της οδού Παρθενίου Κελαιδή σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι. Οι δύο άντρες συνομίλησαν για λίγη ώρα προκαλώντας τα βλέμματα και την έκπληξη των παρευρισκομένων. Αμέσως φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή Κονταξάκη στην γαλάζια παράταξη με τον ίδιο να διαψεύδει κάτι τέτοιο λέγοντας πως απλά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μέσω στελεχών της ΝΟΔΕ Χανίων. Για το ραντεβού Κονταξάκη – Σαμαρά σύμφωνα με το μέλος της κεντρικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Μανώλη Κελαιδή δεν είχε ενημερωθεί το κόμμα και κατά συνέπεια ούτε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. ενοχλήθηκε έντονα από την κίνηση Κονταξάκη και τις επόμενες ημέρες ο περιφερειακός σύμβουλος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά.
ΠΗΓΗ
Φυσικά ο Γιώργος διέψευσε την όλη υπόθεση και με νόημα έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Με κάλεσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ για να με δει. Ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι αρχηγός κόμματος και εγώ πρώτος σε ψήφους περιφερειακός σύμβουλος Χανίων. Αποδέχθηκα την πρόσκληση και τον συνάντησα. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ" 
Πάντως ο οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά το καλοκαίρι.....και πολλοί θα κουνήσουν μαντήλι από αυτούς που υποστήριξαν μνημόνιο και ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: