Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΜΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΣΑΙ

Σοκ στους κύκλους της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου έχει προκαλέσει η γνωστοποίηση ότι στέλεχος του ΣΔΟΕ, που ήταν ο προϊστάμενος των τριών ελεγκτών που συνελήφθησαν στα μέσα του Μαΐου για χρηματισμό, διορίστηκε στην Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ως προτεινόμενος μάλιστα από τον υπουργό Οικονομικών κυρίου Γιώργου Παπακωνσταντίνου!
Όπως πληροφορείται το protothema.gr, πρόκειται για υποδιευθυντή του ΣΔΟΕ, προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Ελέγχων του ΣΔΟΕ, στην οποία ανήκαν και οι «ράμπο» τους οποίους το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών παρέδωσε στη Δικαιοσύνη, ως "διεφθαρμένους".
Συνελήφθησαν τότε μέσα στα γραφεία του ΣΔΟΕ, ενώ ο ένας είχε επάνω του 9,5 χιλ. ευρώ και ένα γεμάτο όπλο, ενώ στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν το ποσό των 85 χιλ. ευρώ και ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: