Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ!

15 άτομα από την Κρήτη, ανάμεσα τους και 6 μαθητές κατατάσσονται στο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού με ανώτατο δείκτη ευφυΐας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τον πρώτο διαγωνισμό της MENSA που διεξήχθη σε Χανιά και Ηράκλειο το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Oι έξι εξαιρετικά ευφυείς μαθητές προέρχονται από Λύκεια του Ηρακλείου και έχουν ηλικία 16 και 17 ετών. Το Ηράκλειο φαίνεται ότι τα πήγε καλύτερα σε απόλυτους αριθμούς από τα Χανιά, καθώς 13 από τους 15 ευφυείς κρητικούς βρέθηκαν εκεί. Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους επιτυχόντες βρίσκονται και 3 γυναίκες ενώ ο μεγαλύτερος σε ηλικία που πέρασε με επιτυχία το τεστ Q, είναι 52 ετών.
Τώρα έμαθα οτι το ίδιο τέστ θα κάνουν και στους ενεργεία πολιτικούς.....για να δούμε πόσοι θα το περάσουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: