Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ;

Οι Ιστοσελίδες του παράνομου τζόγου και της παιδικής πορνογραφίας αποφέρουν στους ανώνυμους ιδιοκτήτες τους μυθώδη μαύρα κέρδη, και δημιουργούν ένα πακτωλό διαφυγόντων φόρων που ρέει έξω και μακριά από τα άδεια δημόσια ταμεία.
Για να μπορέσουν οι ελληνικές διωκτικές αρχές να "ρίξουν" τους ηλεκτρονικούς ναούς του τζόγου, θα πρέπει να γίνει η προμήθεια ενός ειδικού λογισμικού, παρόμοιο του οποίου διαθέτει κι εφαρμόζει με επιτυχία η Ιταλία, το οποίο υψώνει φραγμούς και "κρατάει" εκτός των συνόρων τα συγκεκριμένα σάιτ, ή οτιδήποτε άλλο περιέχει σε μορφή "ένθετου" παραπομπές σε αυτά".
Κι εκεί που είναι έτοιμοι να εγκρίνουν και θα το κάνουν μέχρι τελευταίου, την προμήθεια ενός λογισμικού που θα κρατά μακριά από την χώρα τις ιστοσελίδες διεξαγωγής ηλεκτρονικού τζόγου, πριν από 5 χρόνια απέρριψαν την προμήθεια της ίδιας ή ανάλογης εφαρμογής για να αποκρούονται τα εμετικά σάιτ με παιδική πορνογραφία και το απέρριψαν ευαγγελιζόμενοι την ελευθερία του ίντερνετ.
*Μου το έστειλε κάποιος φίλος μπλοκέρ......πόσο δίκιο έχει......αλλά που θα πάει χούντα είναι και θα περάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: