Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΤΡΑΓΙΚΑ-ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ

Μας κοροϊδεύουν όλοι.......
Οι Κρητικοί είναι αποφασισμένοι να επιστρατεύσουν όλα τα μέσα για να πιέσουν την Ελληνική ομοσπονδία στο θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ.
Μόνο που ξεσηκώνουν και κάτι ανεγκέφαλους οπαδούς τους που καίνε και σπάνε ότι βρουν μπροστά τους!
Το αποκλειστικό θέμα δημοσιοποίησε το Cretalive το οποίο αναφέρει ότι ο Σύλλογος Μετόχων της κρητικής ΠΑΕ, έστειλε επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με την οποία ζητάει να μάθει αν ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Κύπρου!
Η είδηση σίγουρα προκαλεί εντύπωση αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πρωτοφανές. Πάντως με τον τρόπο αυτό σίγουρα οι Κρητικοί προσπαθούν να πιέσουν την ΕΠΟ ώστε να επανεξετάσει το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας.
Αλλά οι Ηρακλειώτες ξέρουν να απειλούν ..όσο και να διεκδικούν...χαμένα πράγματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: