Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

ΟΔιαβάζω σήμερα ότι το  Περιφερειακό συμβούλιο που συνεδρίασε την Παρασκευή, πήρε μερικές αποφάσεις για να λύση χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν το νομό μας.
Διαβάστε τα σοβαρά θέματα που έλυσε.......
1. Εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Κρήτης και του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Αγ.Γεώργιος» για την βελτίωση υποδομών κτιριακών εγκαταστάσεων και Η/Μ εγκαταστάσεων  των κέντρων Υγείας :
Α. Βάμου προϋπολογισμού 270.000,00 €
Β. Καντάνου προϋπολογισμού 285.000,00 €
Γ. Κισάμου   προϋπολογισμού 285.000,00   €
Τα έργα αυτά θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και θα εκτελεστούν από την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.
2.Αλλά ανανεώθηκε και η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για το έργο «ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΑΝΩΝ για την Ασφάλεια του επαρχιακού δρόμου ΤΟΠΟΛΙΑ- ΚΑΤΣΟΜΑΤΑΔΟ». 
Πλάκα έχουν θυμάστε τότε που ήλθε ο ανιπεριφερειάρχης και υποσχέθηκε για παρακάμψεις Τοπολίων και Έλους..έ αυτό το έργο μάλλον έγινε αντιστήριξη .......
Όσο για το νοσοκομείο θα το σουλουπώσουν εξωτερικά...εσωτερικά όμως τι θα γίνει.. δίχως προσωπικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: