Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Μεγάλο δούλεμα στο Καστέλι Κισσάμου αυτά γράφει η εφημερίδα Πολίτης των Χανίων.
To Καστέλι, το Μαράθι και το Πλατάνι Σούδας, στις 5 πρώτες θέσεις για εγκαταστάσεις καυσίμων.
Tα έργα υποδομής που είναι σε εξέλιξη καθώς και έργα που πρέπει να προγραμματιστούν στον δήμο Κισάμου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχαν  ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης με τον δήμαρχο Γιώργο Μυλωνάκη, δημοτικούς συμβούλους και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. "Ξέχασε" βέβαια να ανακοινώσει ο κ. Βουλγαράκης στο Δήμαρχο, ότι το Καστέλι είναι πρώτο στη λίστα των περιοχών που προτείνονται για τη χωροθέτηση των εγκαταστάσεων καυσίμων του νομού από τη μελέτη του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία ανατέθηκε από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις Καλλικρατικές εκλογές και κρατήθηκε κρυφή από τους πολίτες ως τώρα.
Σίγουρα, ό,τι κι αν σχεδίασαν οι δυο τους, θα είναι άκυρο ως ένα βαθμό, εάν η απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί από την Περιφέρεια στο μέλλον θα αποδέχεται τις προτάσεις της μελέτης.
Λατομεία-αποθήκες καυσίμων....καλά μας φτιάχνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: