Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ

Η μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο υπάρχει; Είναι ώριμη; Υπάρχουν κονδύλια; Ο υπουργός πέρασε αλλά δεν τον ακουμπίσαμε! 
-Τι γίνεται τελικά με τους αθλητικούς χώρους στην Κίσαμο. Τόση υπονόμευση στα θέματα του αθλητισμού στην Κίσαμο τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει ξαναγίνει. Είναι ντροπή να μην ασχολείται ούτε ένας με το τόσο σοβαρό θέμα την άθληση της νεολαίας. Σπρώχνεται κύριοι του δήμου την νεολαία σε επικίνδυνα μονοπάτια και μακάρι να διαψευσθώ θα θρηνήσουμε θύματα με την αδιαφορία σας. 
Ίντερνετ-μηχανάκια-ναρκωτικά......αυτή είναι η πορεία της νεολαία μας.....
Πρώτη φορά στην ζωή μου ακούω ανθρώπους, που μας υπόσχονταν την καλυτέρευση της διαβίωσης μας, να μην θέλουν να ακούσουν για τα αθλητικά έργα στην περιοχή τους;
Ούτε μια αίθουσα, ούτε ένα γήπεδο μπάσκετ, ούτε μια κλειστή αίθουσα για άθληση, την στιγμή που η Ελλάδα έχει γεμίσει με γυμναστήρια και χώρους για την νεολαία μας!!
Άντε κάνετε κάτι και αφήστε τα λόγια......

Δεν υπάρχουν σχόλια: