Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ;

Επίθεση στη ΝΔ, κατηγορώντας την ότι «συμπεριφέρεται λες και ποντάρει στην αποτυχία της προσπάθειας της χώρας, αντί να συναισθανθεί τις τεράστιες ευθύνες της για τη σημερινή κατάσταση», εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος. Υποστήριξε μάλιστα πως η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από τις δύσκολες επιλογές της κυβέρνησης.
Πάει τρελάθηκε ο κόσμος "μαμά", κοιτάτε ποιος έβγαλε γλώσσα και μιλάει ..αυτός που 3-4 μήνες πριν τις εκλογές που κέρδισε με μεγάλη άνεση το κόμμα του, είχε τρελάνει τα e-mail των Ελλήνων με πατριωτικά "ψεύδη"! Κοιτάτε ποιος μιλάει; Αυτός που είχε πάρει επίσημα τον τίτλο Κλουζώ για τις απίθανες ως  φανταστικές υποθέσεις που έφερνε στην δημοσιότητα. Κοιτάτε ποιος μιλάει; Αυτός που για 2-3 χρόνια δεν έκανε τίποτα άλλο από επερωτήσεις ενάντια στο σύστημα που οι ίδιοι είχαν φτιάξει....έ καλά μην τρελαθούμε...
Κοιτάτε ποιος θέλει συναίνεση..έ θα τρελαθούμε.....αλλά όλων θα έλθει η σειρά..αργά ή γρήγορα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: