Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ

Διαβάζω στην διαδικτυακή σελίδα της Νέας τηλεόρασης ότι:
"Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας κατέθεσε στη Βουλή τις παρακάτω αναφορές που αφορούν αιτήματα φορέων και πολιτών:
Αναφορά για την κ. Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας για την έναρξη κατασκευής του συγκροτήματος εργατικών κατοικιών στον Άγ. Νικόλαο.
Αναφορά για την κ. Υπουργό Απασχόλησης σχετικά με την κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στον Αγ. Νικόλαο από το Οργανισμό Εργατικής Εστίας.
Αναφορά για την κ. Υπουργό Περιβάλλοντος σχετικά με την ένταξη της αποχέτευσης της Πλάκας και του αγωγού από Πλάκα προς Ελούντα.
Αναφορά για την κ. Υπουργό Περιβάλλοντος σχετικά με την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ-ΕΠΕΡΡΑ Αναβάθμιση-Επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού Αγ. Νικολάου.
Και αναρωτιέμαι  ποιος ο λόγος που μας προβάλει τις ενέργειες του Λασηθιώτη γραμματέα, μήπως για να μας πικάρει και να μας δείξει ότι κάποιοι άλλου βολευτές ασχολούνται πολύ περισσότερο με την περιοχή τους;
Αφού είναι γνωστό ότι και οι δικοί μας ασχολούνται και μάλιστα σε καθημερινή βάσει ερωτούν και ενδιαφέρονται...........Η μόνη διαφορά είναι ότι ο γραμματέας ζητά νέα έργα και νέες υπηρεσίες να δημιουργηθούν ενώ οι δικοί μας αγωνιούν και ιδρώνουν μέσω επερωτήσεων να  μην χάσουμε ΕΛΤΑ-Μ.ΝΕΟΓΝΩΝ-ΔΟΥ-ΥΠΟΔΟΜΕΣ...Δυστυχώς αυτή είναι η διαφορά ....όποτε καλά το κάνει το κανάλι μπας και ξεστραβωθούμε λιγάκι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: