Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΙ

Όπως τα είπαμε έγιναν...μια μέρα μετά το κλείσιμο της μονάδας νεογνών, οι κλακαδόροι της ανάπτυξης στο νομό μας.....άρχισαν τα μυξοκλάματα. Δεν ξέρω αν θα υπογράψουν προσύμφωνο τιμής, όπως κάνουν οι δικηγόροι μας, αλλά από τις δηλώσεις τους και μόνο καταλαβαίνουμε όλοι μας πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα λοιπόν, τελειώνουμε με όλους αυτούς τόσο καλύτερα για τον τόπο!
Η πατρίδα μας, ο νομός μας, θέλει νέους ανθρώπους, θέλει νέες ιδέες, θέλει στρατιώτες της ανάπτυξης και όχι πολιτικάντηδες και χειροκροτητές της κάθε μίζερης πολιτικής.
Ανοίξτε τα κανάλια, πάρτε τις εφημερίδες θα τους δείτε πρώτους-πρώτους στην δικαιολογία και στην κακομοιριά.....βρε ουστ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: