Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

OTAN ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ ....

Ανοικτός σε κάθε στήριξη της ανεξάρτητης, όπως τονίζει, υποψηφιότητάς του για Δήμαρχος Χανίων, δήλωσε ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, με αφορμή πληροφορίες των τελευταίων ημερών που τον θέλουν, εκτός από εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο, ως το πρόσωπο εκείνο που θα στηρίξει και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο κ. Βιρβιδάκης ξεκαθάρισε πως η στήριξη από οποιοδήποτε πολιτικό χώρο είναι αποδεκτή.
Ήδη, η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την πρόθεσή της να στηρίξει τον κ. Βιρβιδάκη, για τον οποίο, όπως είπε, έχει επιδείξει έργο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς όμως παράλληλα να μειώνει και την προσφορά του Γρηγόρη Αρχοντάκη.
Η Γάτα .... ήταν στην Κωνσταντινούπολη, οπότε κάποιοι βρήκαν ευκαιρία για χορό!!! Τώρα που γύρισε θα δούμε ποιοι χορεύουν ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: