Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΛΟΙ

Τελικά δια μέσου των Χανιώτικων Νέων, μάθαμε πόσα χρήματα χρωστάνε στο ταμείο παρακαταθηκών οι δυο άλλοι δήμοι μας. Είχαμε γράψει ότι ο δήμος Κισάμου χρωστάει 45.000 είναι 45.028 Ε, σήμερα λοιπόν διαπιστώσαμε ότι ο δήμος Ιναχωρίου χρωστάει  81.109 ευρώ, ενώ ο δήμος Μηθύμνης 501.312 ευρώ. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μάθουμε γιατί και που που πήγαν τα χρήματα αυτά. Επειδή ο δήμος έχει μια συνέχεια, ο επόμενος δήμαρχος θα ξεκινάει με 627.449 ε μείον !!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κατα τα άλλα ο δήμαρχος Μυθήμνης ισχυρίζεται οτι ο δήμος του είναι ο μόνος που δεν χρωστάει!!!Μήπως δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος για να του το πει κάποιος...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Πιστεύω οι δήμαρχοι να μας απαντήσουν .... Το χρέος του δήμου Κισάμου ήταν για Λουσακιές μεριά, αυτά ανεπίσημα!