Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Τελικά οι συνδυασμοί στην Κίσαμο θα είναι πέντε. Οι τέσσερις γνωστοί και το ΚΚΕ, που μάλλον θα στηρίξει δικό του υποψήφιο. Ίδωμεν αν είναι από τα Τσουρνιανά !!
Πάντως τα τελευταία αυτοδιοικητικά νέα, έκρυβαν πολλές μικρο εκπλήξεις!!! Κατά αρχάς γνωστός παιδίατρος είναι ανοικτός στην κουβέντα και παίζεται πολύ η συμμετοχή του στον συνδυασμό του κέντρου. Αν πει τι ναι θα είναι από τους πρώτους σε ψήφους!!!
Ο γνωστός οικολόγος γιατρός μας, κουβεντιάζει με τα ψηλά χωριά και μάλλον και αυτός θα ενδώσει!!
Μικρο-έκπληξη θεωρείτε και η στήριξη που θα δώσει γνωστός βουλευτής, ανεξάρτητος σήμερα, προς τα νότια! Με τον συνασπισμό των αυτοδιοικητικών κατεβαίνει και γνωστή διευθύντρια υπηρεσίας, αλλά και ένας εγγονός πρώην δημάρχου πάει με το ανεξάρτητο πράσινο χρώμα!!!
Λέγετε ακόμα ότι ως το τέλος της επόμενης βδομάδας, η συνεργασία των αυτοδιοικητικών θα ανακοινώσει τα πρώτα 50 ονόματα της. Χμ καιρός είναι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: