Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Ο Γ. Παπανδρέου σύντομα θα έχει στα χέρια του τα ονόματα των υποψηφίων, σε περίπου 140 δήμους, προκειμένου στη συνέχεια να δοθούν στη δημοσιότητα. Συνολικά το ΠΑΣΟΚ θα δώσει χρίσμα σε 150-170 από τους συνολικά 325 δήμους.
- Δύσκολα τα πράγματα ακόμα και για πρίγκιπες....... ακόμα δεν κλείσαμε χρόνο και όπως φαίνεται ελάχιστοι (μπρος στην τεράστια δύναμη !!) θέλουν το χρίσμα, του επίσημου ΠΑΣΟΚ. 
Έ ρε γλέντια που θα κάνουμε σε κάμποσο καιρό ........ Από καλές πηγές, στην Κίσαμο δεν θα δοθεί χρίσμα..... για τον φόβο των Ιουδαίων! Ποιοι είναι βέβαια οι Ιουδαίοι στην Κίσαμο είναι ένα ερώτημα που θέλει πολύ διερεύνηση!! 
-Έτσι μπάρμπα Αντώνη!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εεε??? Ιουδαίος !!! με ζήτησε κανείς???