Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΘΑΥΜΑΣΙΑ !!!!!

Αναχώρησε από την Κρήτη σήμερα το βράδυ, ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την σύζυγο του Άντα, μετά το τριήμερο των διακοπών τους στις Γούβες.
Με τρέξιμο, κολύμπι στην παραλία, βόλτα με jet sky και  χαλαρή κουβέντα με την παρέα του, κύλησε το τριήμερο του στην Κρήτη, χωρίς να λείψουν οι χειραψίες και οι  φωτογραφίσεις  με τους πελάτες  του ξενοδοχείου.
Επειδή έφυγε βιαστικά και ξέχασε να πάρει την φωτογραφία ..του, θα του την στείλω!!! Αυτό είναι ότι απόμεινε από την Πρέβελη, που δεν ήταν ασύμμετρη απειλή αλλά ..αδιαφορία. Άντε με το καλό και το ... ΒΑΙ!
Τώρα δεν θα χρειαστεί να πολεμήσουν και το κόκκινο σκαθάρι ... που να βρεθούν πια φοίνικες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: