Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Θα δώσει την στήριξή της σε ανεξάρτητο συνδυασμό "που να έχει πιο έντονα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά", είπε το περιβάλλον της κυρίας Μπακογιάννη. Απορία μου ποιος είναι άραγε αυτός ο εκλεκτός και ανεξάρτητος συνδυασμός;
Το παιχνίδι χοντραίνει επικίνδυνα και όπως πάμε τους οικογενειακούς καυγάδες δεν θα τους γλυτώσουμε.
Από την άλλη το γνωστό μπλοκ parapolitika (γνωστού και φίλου) γράφει:  Δημοσκόπηση για να μετρήσει την απήχηση που έχουν στο εκλογικό σώμα της Κρήτης, διάφορα πρόσωπα παρήγγειλε η Ντόρα. Η έρευνα ανατέθηκε στην Metron Analysis, και ξεκίνησε ήδη. Ανάμεσα στα ονόματα που θα μετρηθούν θα είναι των νυν βουλευτών Χρήστου Μαρκογιαννάκη και Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ κάποιοι λένε ότι έχουν συμπεριληφθεί και τα ονόματα του δημάρχου Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη και του καρδιοχειρ/ργου Γιάννη Κριαρά. Με το που θα ολοκληρωθεί η έρευνα θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του προσώπου που θα στηρίξει η Ντόρα για την περιφέρεια Κρήτης.
Δηλαδή αν πάρουμε την πρώτη δήλωση, "έντονα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά" και τα πρόσωπα στην κατά παραγγελία δημοσκόπηση, καταλήγουμε στον υποψήφιο περιφερειάρχη με στήριξη της κα.Ντόρας.... τον...Κυριάκο Βιρβιδάκη!!
Το παιχνίδι χόνδρινε πολύ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: