Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Ο Γιάννης Κάκανος είναι ένας δουλευταράς ρεπόρτερ που γυρίζει σαν σβούρα την Επαρχία μας, γράφοντας τα στραβά και τα ανάποδα. Χαριτολογώντας θα έλεγα ότι είναι ο ρεπόρτερ-αστραπή του Νομού! Είναι  άνθρωπος που δεν λειτουργεί υποχθόνια και καθοδηγούμενος, ότι γράφει και ότι κριτικάρει, το κάνει χωρίς σκοπιμότητα απλά για την αγάπη του στον τόπο, πολύ δε περισσότερο .. κουράζεται αφιλοκερδώς !!!
Στην δεύτερη-τρίτη σελίδα των Χ. Νέων, θα βρείτε πολλές φορές δικά του σχόλια από την γειτονιά μας και όχι μόνο. Ίσως κάποιους να τους πειράζουν, κάποιους να τους ενοχλούν, αλλά ας καταλάβουν επιτέλους αυτοί οι κάποιοι, ότι το λάθος, το παραμελημένο, το αδιάφορο και επικίνδυνο, πρέπει να γράφεται και να αναδεικνύεται όσο και αν μας πληγώνει!!
Τις προάλλες έγραψε και καλά έκανε!!
Από καιρό παραμένουν έτσι αυτές οι... πληγές του δρόμου μέσα στο Καστέλλι, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οδηγοί και πεζοί, δίχως όμως ανταπόκριση από τους υπευθύνους, οι οποίοι οφείλουν να δώσουν τη δέουσα σημασία και να πράξουν το αυτονόητο. Γ.Η.Κ

Bookmark and Share

1 σχόλιο:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Τελικά την λακούβα την έκλεισαν σήμερα!!!