Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Μάλλον κλειδώνει η υποψηφιότητα του Γιάννη Πλακιωτάκη στην Ν.Δ για την θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη στην Κρήτη.
Από την άλλη η υποψηφιότητα του Χρ. Μαρκογιαννάκη όλο και απομακρύνεται από το τραπέζι της Ντόρας, μιας και οι πληροφορίες λένε, ότι δεν θέλουν υποψήφιο κάποιον νυν βουλευτή. 
Διέρρευσαν και κάποια ονόματα που είναι από ..Ηράκλειο μεριά.
Το καλό στην υπόθεση είναι ότι στα Χανιά, με την κάθοδο του υποψηφίου της Ντόρας, αν φυσικά υπάρξει, θα ξεκαθαρίσουν και πολλά πράγματα. Ήδη από καλά πληροφορημένες πηγές, το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Χανιά, θα απαρτίζεται από νέους και αδόκιμους πολιτικά ανθρώπους, που αμ' τι άλλο το κάνει πολύ ελκυστικό και ενδιαφέρον.
Τοπικά τώρα, η ψηφοφορία για τον καταλληλότερο -παρά τις προειδοποιήσεις μας ως μη έγκυρη- ανέδειξε πρώτο τον κ. Μυλωνάκη, δεύτερο τον κ. Καλαιτζάκη τρίτο τον Κουκουράκη και τέταρτη την νυν δήμαρχο Κισάμου κα Σκουλάκη. Όμως η αλήθεια φαίνεται οτι είναι ακριβώς η αντίθετη και αυτό σας παρακαλώ να το σημειώσετε. 
Δίχως να φανώ ότι θέλω να επηρεάσω, η σειρά μάλλον αρχίζει με γυναίκα!!!

Σημερα το πρωί με μία λιτή ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την πολιτική στήριξη του κόμματος στην υποψηφιότητα του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Πλακιωτάκη, για τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Κρήτης.
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης, βουλευτής Λασιθίου της Νέας Δημοκρατίας είναι υπεύθυνος του τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: