Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Ένα θέμα που αφορά το πολιτικό κομμάτι της περιοχής μας, είναι, ποιοι και πως θα υποστηρίξουν τους έως και σήμερα υποψήφιους δημάρχους.  ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, η Ντόρα, ο ΣΥΝ και οι Οικολόγοι, ποιους θεωρούν δικούς τους και ποιους θα στηρίξουν άραγε; 
- Επίσημα ως και σήμερα τίποτα δεν έχει ακουστεί, εκτός από αυτά που διαδίδονται στα ΜΜΕ και στα καφενεία.
Ο κ. Μυλωνάκης, σαν δήμαρχος είχε και έχει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, ζήτησαν αντ' αυτού την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και κάποιοι δεξιοί και νυν ανεξάρτητοι, λένε ότι θα τον στηρίξουν.
Η κυρία Σκουλάκη, αν δεν δήλωνε ανεξάρτητη, αλλά και τι έγινε που το δήλωσε, είχε και θα έχει την υποστήριξη του επίσημου ΠΑΣΟΚ. Ήδη οι κινήσεις της αυτό δηλώνουν, είναι καθαρά πολιτικές!!!
Οι κ. Καλαιτζάκης-Κουνελάκης, έχουν σίγουρα την στήριξη του κ. Βολουδάκη και της αν υπάρχει πλέον Ν.Δ στην περιοχή, παρ' όλο που δήλωσαν και αυτοί ανεξάρτητοι.
Τέλος ο κ. Κουκουράκης, ο μόνος που δεν έχει κάνει επίσημα δήλωση υποψηφιότητας, θα στηριχτεί από τον ΣΥΝ, κάποιους πρώην δεξιούς και νυν ανεξάρτητους και φυσικά από τους οικολόγους, λόγω Λαφονησιού. 
Όλα αυτά είναι ανεπίσημα, μιας και κουβεντιάζουμε μόνο για το πολιτικό μέρος των ντόπιων ψηφοφόρων, αλλά μην περιμένετε με την πολιτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, να εκδηλωθούν περισσότερο τα κόμματα.
Πάντως βλέπουμε ότι 2 από τους 4 υποψήφιους θα έχουν πολύπλευρη στήριξη πράγμα που κάνει ακόμα δυσκολότερα τα πράγματα για  τα ...κομματόσκυλα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: