Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!!!

"Στα δύο έχει μοιραστεί το κόμμα και οι ψηφοφόροι της ΝΔ στο Δήμο Χανίων εν' όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου καθώς στην εν λόγω αναμέτρηση έχουν ανακοινώσει τη πρόθεση τους να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι τόσο ο νυν Δήμαρχος κ. Κ. Βιρβιδάκης όσο και ο Νομάρχης κ. Γ. Αρχοντάκης."
Αυτά γράφει το http://civics-gr.blogspot.com/ και  συνεχίζει .......
"Τα παραπάνω φέρνουν σε "θέση ισχύος" και ενισχύουν τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μανώλη Σκουλάκη, νυν βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εμφανίζεται να αναπτύσσει μια μεγαλύτερη δυναμική από τους άλλους δύο συνυποψήφιους του και ο οποίος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ετοιμάζεται - σύμφωνα με πληροφορίες - να ανακοινώσει και τους υποψήφιους του συνδυασμού του αλλά και τις προτάσεις του για το νέο Δήμο Χανίων, οι οποίες μάλιστα θα βασίζονται στις απόψεις και τους προβληματισμούς των πολιτών των Χανίων, όπως αυτοί εκφράζονται καθημερινά στο ερωτηματολόγιο που φιλοξενεί στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υπ. Δήμαρχος Χανίων".
Τρία παιδιά Χανιώτικα ......δυο δεξιά και ένα πασοκάκι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: