Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

Διάβασα και σας μεταφέρω!!

Οι σύμβουλοι του πρωθυπουργού είναι οι κάτωθι, ζωή να΄χουν :
 
1. Κέβιν Φέδερστοουν, καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην «Εδρα Ελευθέριος Βενιζέλος» και διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE
2. Ρίτσαρντ Πάρκερ, λέκτορας στη Σχολή Διακυβέρνησης του Χάρβαρντ
3. Ρότζερ Ουίλκινς, ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας
4. Λεφ Παγκρότσκι, πρώην υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου της Σουηδίας
5. Τζεφ Μάλγκαν τέως επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού του Τ. Μπλερ
6. Ρον Χάιφετς καθηγητής του Χάρβαρντ
7. Γιοακίμ Πάλμε (γιος του δολοφονηθέντος Σουηδού πρωθυπουργού, Ολαφ Πάλμε),
8. Tz. Στίγκλιτς, επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
9. Τομάσο Σκιόπα, Ιταλός καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Warwick,

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής για καταλάβεις ότι κόβοντας τους μισθούς των δημοσίων υπάλληλων θα μειωθεί (έστω και ελάχιστα) το έλλειμμα, απλά χρειάζεται να είσαι αναίσθητος για να το επιβάλεις .
Όπως επίσης πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός ψήφισε να κυβερνήσουν μαζί με το Γιώργο καμία εκατονπενηνταοχταριά βουλευτές, που υποθέταμε ότι θα γνώριζαν τα τοπικά προβλήματα και θα είχαν και μια θεσμική υπόσταση ώστε να συναποφασίζουν με το Γιώργο !
Γιατί ρε Γιώργο; Ο Μαγκριώτης τι έχει να ζηλέψει από τον Φέδερστοουν και τον Πάρκερ; Μπορεί να σταθεί μπροστά στον Κουτρουμάνη ο Ρον Χάιφετς ; KAFENEIO

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε εποχές ιστορικές..!Στην εποχή της ανεξαρτησίας είχαμε Βαυαροκρατία σήμερα έχει εμπλουτιστεί με μεγαλύτερη γκάμα σοφών για τους υποτελείς της νοτιοανατολικής γωνιάς ιθαγενών της Ευρώπης.200 σχεδόν χρόνια η ιστορία επαναλαμβάνεται ως κωμωδία,200 ολόκληρα χρόνια θα γιορτάσουμε σε λίγο υποτέλειας,τα ξεφτιλισμένα ήθελαν να μοιάσουν των ευρωπαίων,μόλις τους ακούμπισαν ,μόλις τους πλησίασαν,ψήφισαν ανδράποδο πρωθυπουργό και σφουγκοκολάριο,ψήφισαν ασφυκάμπτη πρωθυπουργό και τους πήγε πίσω,θυμήθηκαν τα κλέη τους στη μετά επαναστατική εποχή και φούσκωσαν τα στήθη τους από περηφάνεια...!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μας αξιζουν, αυτοί μας κυβερνούν!!! Είμαστε όλοι υπαίτιοι..