Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ .... ΡΟΥΦΙΑΝΑ

O υπουργός εσωτερικών έχει βαλθεί να τους κόψει το "χόμπι" αλλά και μας το γέλιο .... λένε θα φέρει νομοσχέδιο στην βουλή προς ψήφιση που θα περιορίζει τις ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις των υποψηφίων δημάρχων και λοιπών και τυχόν υπέρβαση των επιτρεπτών ορίων εμφανίσεων ή άλλη άμεση ή έμμεση προβολή εφόσον αποδειχθεί ότι έγινε, για μεν τους υποψηφίους συνεπάγεται έκπτωση από το αιρετό αξίωμα, για δε τους ιδιοκτήτες ή νόμιμους αντιπροσώπους των οικείων φορέων συνιστά ποινικό αδίκημα, το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης, τουλάχιστον, ενός έτους.
-Το καταλάβατε, πρώτον όχι πολλά σούρτα -φέρτα με τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, θα υπάρχει μέτρο, φυσικά ούτε λόγος για "παρατεταμένη" υποστήριξη, και όπου διαπιστώνεται θα εφαρμόζεται ο Κ.Τ.Ε (Κώδικας τηλεοπτικών εμφανίσεων) παραπλήσιο του Κ.Ο.Κ.. όπως δηλαδή, αν καταστρέψεις μια πινακίδα έχεις ποινή φυλάκιση 1 έτους και πάνω, έτσι και με το ΚΤΕ.
Γιατί κ. Υπουργέ τους το κάνεις αυτό ; Γιατί τους κόβεις το ψωμί; 

Φανταστείτε ότι αν αποτύχουν σαν δήμαρχοι μπορεί να κάνουν άνετα καριέρα σαν αστέρες της Τιβί, ακόμα και "γλάστρες" μπορεί να γίνουν στις υπέροχες μεσημεριανές εκπομπές..... γιατί τους το κάνεις αυτό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: