Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Κλείδωσε η συνεργασία των (κάπα) ......και όσοι ενδιαφέρονται να μπουν στους καταλόγους των υποψηφίων ηγετών, δεν έχουν παρά δηλώσουν την υποψηφιότητα τους στην επιτροπή που θα συσταθεί ως και την επόμενη Τετάρτη. Αυτά ανακοίνωσε ο κ. Καλαιτζάκης, ότι ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης συνάντησης της επιτροπής των αυτοδιοικητικών, που έγινε τις προάλλες στο δημαρχείο. Μάλιστα ξεκαθάρισε και πως θα γίνει η ψηφοφορία για τον καταλληλότερο, αλλά και που θα στηθούν κάλπες και πότε. 
Η ημερομηνία που κουβεντιάζεται είναι η 18η του μηνός, αν δεν προκύψει κάτι άλλο και οι ως και σήμερα γνωστοί υποψήφιοι θα είναι οι κ. Καλαιτζάκης, κ. Κουνελάκης αλλά και ο σύμβουλος της κ. Σκουλάκη, κ. Τερεζάκης. Φυσικά έπονται .......πολλοί ακόμα σωτήρες!
Αξιοσημείωτο από την ομιλία του κ. Καλαιτζάκη ήταν ότι θα υπάρξει ηθική δέσμευση; σε όλους τους υποψηφίους να ακολουθήσουν τον "εκλεκτό". 
Το ηθικόν =νόμιμο;
Ας περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε ποιοι θα θελήσουν να βάλουν τον εαυτό τους σε αυτή την δοκιμασία, αν και εν ολίγοις ξεκαθάρισε το τοπίο μετά και την αποχώρηση; του κ Κουκουράκη από την επιτροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: