Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση της επιτροπής των αυτοδιοικητικών δυνάμεων της περιοχής μας για ένα διευρυμένο συνδυασμό.
Η επταμελής επιτροπή που έγινε προσωρινά εξαμελής, λόγω απουσίας του κ. Κουκουράκη, άκουσε τις προτάσεις των μελών της, που πραγματικά είχαν τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και πολλές απορίες. 
Ο κ. Καστανάκης κάλεσε τον κόσμο να βάλει υποψηφιότητα για την ανάδειξη του δημάρχου..λέγοντας μάλιστα με έμφαση "δεν μας αφορούν οι γνώσεις των υποψηφίων όσο η θέληση για δουλειά".
Ο κ. Κουνελάκης, είπε ότι πρέπει να γίνει η υπέρβαση και κατέθεσε το χρονοδιάγραμμα των υποχρεώσεων της επιτροπής, με τελική ημερομηνία τις 18-07 για δημοψήφισμα προς ανεύρεση του καταλληλότερου - αν συμφωνήσουν βέβαια στα υπόλοιπα!
Ο κ. Καλαιτζάκης συμφώνησε με τους κ. Κουνελάκη και Καστανάκη και υπογράμμισε την σπουδαιότητα του επιχειρήματος.
Αυτά από τους σταθερούς, στον αντίποδα ο κ Κατζουράκης αναπάντεχα διαφοροποίησε την θέση του λέγοντας ότι δεν συμφωνεί με δημοψηφίσματα και θέλει τον δήμαρχο δυναμικό και στον "δρόμο".
Ο κ. Τουλουπάκης μπέρδεψε περισσότερο τα πράγματα, λέγοντας ότι η καλύτερη λύση είναι να συστρατευθούν όλοι οι υποψήφιοι πίσω από μια προσωπικότητα και ανέφερε για παράδειγμα ...τους κ. Κυριάκο Ροδουσάκη και Εμμ. Κοντοπυράκη. 
Και τέλος η κ. Ροδουσάκη, μάλλον κατάλαβε ότι το επιχείρημα της εξεύρεσης "Ηγέτη" είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση και ανέλυσε την πολιτική κατάσταση του επιχειρήματος. Έκπληξη προκάλεσε ότι διαφοροποιήθηκε λιγουλάκι και με τις θέσεις της νυν δημάρχου κ. Σκουλάκη. 
Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο κόλπο ακόμα, και αυτό φάνηκε και από την δυναμική της "παρέας", όμως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα όσο και η απογοήτευση. 
Εξάλλου.... όλοι που έκατσαν στο τραπέζι και κουβέντιασαν για το μέλλον μας, ξέρουν πολύ καλά από απογοητεύσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: