Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΛΥΟΜΑΣΤΕ

Ερωτούν οι βολευτές του νομού μας για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και άφησαν την Γαύδο χωρίς συγκοινωνία.
Μάλιστα καλά ακούσατε, στη μέση της τουριστικής περιόδου κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, με αποτέλεσμα να μένει η Γαύδος χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα Σφακιά. Φυσικά όλα αυτά τα θυμήθηκαν αφού πέρασαν όλες οι σχετικές προθεσμίες μιας το πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο δεν πληρεί τις νέες οδηγίες της Ε.Ε. (είναι οχηματαγωγό και όχι επιβατικό)
Άδικο δεν έχουν οι βουλευτές αλλά...δυστυχώς είναι καλοί μόνο στις επερωτήσεις.Τα ίδια βέβαια γινόντουσαν και επί ημερών Ν.Δ, όταν ως εκ θαύματος έγινε τέρμα άγονης γραμμής..... το Ρέθυμνο!
Αυτά δυστυχώς είναι τα αποτελέσματα της χρόνιας αδιαφορίας μας, και τότε και τώρα....  Με επερωτήσεις πάμε να μπαλώσουμε την ανικανότητα μας και να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε λιγουλάκι !!!
Εν πάση περιπτώσει εδώ έγινε τέλος άγονης το Ρέθυμνο με τον Κορνάρο ...γιατί άραγε δεν τον στέλνουνε να κάνει και το δρομολόγιο Σφακιά - Γαύδος και να παρκάρει κάθε βράδυ στο Ρέθυμνο; Σάμπως θα χάσουνε και ...τίποτα;

1 σχόλιο:

Ιωάννης Κάκανος είπε...

Μακάρι να έκαναν οι βουλευτές μας επερωτήσεις, αλλά προτιμούν απλά τις ερωτήσεις. Επερώτηση σημαίνει, αίτημα συζήτησης στο Κοινοβούλιο, μετά από αρνητική απάντηση που δέχτηκε ο βουλευτής από τον αρμόδιο υπουργό στην ερώτηση που είχε καταθέσει στη διεύθυνση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής.