Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ;

Δεν...κρατιούνται μερικοί νυν δήμαρχοι, που έχουν εκλεγεί με την σημαία του ΠΑΣΟΚ, και βιάζονται να ανακοινώσουν της υποψηφιότητάς του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές....... ως ανεξάρτητοι. Μάλιστα, το γνωστό παιχνιδάκι της ανεξαρτητοποίησης. Τα δικά σου δικά μου και τα δικά μου ... δικά μου!!!
Τουλάχιστον τρεις ξέρω στα Χανιά, και οι δυο από αυτούς είναι απο την γειτονιά μας. Ο ένας παλιός και ο άλλος έρχεται σούμπιτο ... λόγω Καλλικράτη.
Πάντως η ιστορία πρέπει να ασχοληθεί με τις περιπτώσεις και τα λόγια των υπό ανεξαρτητοποίηση υποψηφίων ...αν είναι από τα σωθικά των ή φόβος αποτυχίας λόγω πολιτικής κρίσης.
Ανεξάρτητοι υποστηριζόμενοι,,,, θα λέγονται αλλά αν εκλεγούν θα ήθελα να δω πως θα βάψουν τον χάρτη της Ελλάδος μετά...κάτασπρος θα είναι με τις παραπλανητικές ανεξαρτητοποιήσεις!!!!

Πριν κάμποσα χρόνια "σκοτώνανε" αν δεν παίρνανε το  κομματικό χρίσμα σήμερα απου φύγει-φύγει!!! 
Έ ρε πως αλλάζουν οι καιροί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: