Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

ΕΛΗΞΕ Ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φετινό καρναβάλι μας, η αλήθεια είναι ότι η Κίσαμος είχε πολλά χρόνια να δει τόσο κόσμο και τόση ζωντάνια. Μπράβο σε όλους που προσπάθησαν και μας δώσουν ένα τόσο ωραίο και γεμάτο θέαμα. Πιστεύω και τα επόμενα χρόνια να συνεχίσουμε έτσι.


Μπράβο σε όλους ιδιαίτερα στις κοπέλες της αναπτυξιακής, Βίκυ Μαρακάκη και Βασιλική Σταματάκη που είναι ακούραστες, όπως και σε όλους που συνετέλεσαν να ξαναγεννηθεί το Κισαμμίτικο καρναβάλι.



Μπράβο και στην Δήμαρχο, μπράβο και στους αντιδημάρχους αλλά το μεγάλο μπράβο ανήκει στους 1200 καρναβαλιστές, όλων των ηλικιών, που μας έκαναν να περάσουμε 3 ώρες υπέροχα. Καλύτερη διαφήμιση η Κίσαμος δεν θέλει.


Πάνω από 7000 κόσμος διασκέδασε στους δρόμους του Καστελιού. Και του χρόνου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: