Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κισαμου και η Καρναβαλική Επιτροπή 2009 θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι βοήθησαν ώστε να στεφθούν με επιτυχία οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2009.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμαι τους χορηγούς του Κισαμίτικου Καρναβαλιού.
ΕΚΤΟΡ ΔΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ -ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ-
-ΚΑΡΦΟΥΡ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ και ιδιαίτερα τον Χαράλαμπο Μαλανδράκη, διευθυντή του καταστήματος της Κισάμου -ΑΝΕΚ LINES -ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ -ΑΡΓΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ -ΥΔΑΤΑ ΟΕΚΤΕ -ΑΦΟΙ ΒΕΡΥΚΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ -GROUP 4 SECURICOR -ΤΕΡΕΖΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝ&ΜΙΧΑΗΛ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Ι.ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Α.Ε. -ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ -ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ -ΒΕΡΓΕΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ -GRAMVOUSA BALOS GRUISES -KAKAOYNAKHΣ -ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΖΩΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ -ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ -ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ -ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΠΙΠΛΟ - ΠΥΞΙΔΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ -ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ -BIOXYM A.E. -ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΚΗ -CAMELOT CLUB -ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ –ΟΥΖΕΡΙ
Τους χορηγούς επικοινωνίας :
Την τηλεόραση «Κυδων» και ιδιαίτερα την Σούλα Μουντάκη και τον Σπύρο Σκαράκη.
Την τηλεόραση «Νέα Τηλεόραση». Την «Τηλεόραση Κίσσαμος» και ιδιαίτερα τον Γιάννη Πατεράκη. Το «Magic Fm» και ιδιαίτερα τον Μπάμπη Μαρή. Το «Ράδιο Ριζίτες» και ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Χατζικοκολάκη. Τους «Ν. Ορίζοντες» και ιδιαίτερα τον Αντώνη Μουντάκη που συνέβαλε, μεταξύ άλλων και στην διαφήμιση του καρναβαλιού μας και εκτός Κρήτης, τον Χαρίλαο Βερυκάκη για τις φωτογραφίες του και τέλος, τον Γεώργιο Κώνστα, δημοσιογράφο από την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα».
Επίσης, τα καταστήματα και τους υπεύθυνους των καταστημάτων που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια:
Ακρογιάλι, Ο Γερο Τσέκας, Καπταιν, Ο Στημαδώρης, Βιολάκης Δημήτρης, Ο Κόρακας, Η πέτρα, Αρετούσα, Μαύρο Μόλος, Πικάντικο, Καστέλο, Γυρογιάλι, Tasty Corner, Mam, Αέρας, Πλευράκης Κω/νος, Ιντριγκα, Τraffic, Μύθος, Εκεί στο Νότο, Καφέ 42, Alien, Bit Planet, Hotel Κisamos, Chocolat, Αφοι Πατεράκη, Φουρναράκη Αντώνη, Φιλλιπάκη Κατερίνα, Λεφάκη Κων/νο, Τσουρουδιακάκη Θεόδωρο.
Τους εθελοντές του καρναβαλιού που η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη,τους Dj κ.Πατερομιχελάκη Γεώργιο, Ανδρονικάκη Γεώργιο και τον παρουσιαστή Μάνο Παπαδογιαννάκη .
Ακόμη, ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της Ένωσης, Ανδρεάδη Μανόλη, Στρατάκη Στέλιο, Βερυκάκη Γεώργιο για την παραχώρηση της αίθουσας στα οινοποιεία και το Αστυνομικό τμήμα Κισάμου για την άψογη συνεργασία.
Τέλος συνολικά, να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τις ομάδες, τους συλλόγους και τους καρναβαλιστές για την συμμετοχή τους και για την συνεργασία τους.
Κλείνοντας, να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε και στο μέλλον.

Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Κισάμου
Καρναβαλική Επιτροπή 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: