Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

Όπως είχε υποσχεθεί, ο υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς κατέθεσε σήμερα στη Βουλή την τροπολογία για τους συμβασιούχους του ΥΠΠΟ. Όπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς πρόκειται για «έντιμη, δίκαιη και γενναία ρύθμιση» το κόστος της οποίας ανέρχεται σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά, με την τροπολογία θα προχωρήσει άμεσα η πληρωμή όλων των δεδουλευμένων όσων συμβασιούχων δεν είχαν πληρωθεί λόγω της κατάργησης του ειδικού λογαριασμού το Νοέμβριο του 2008. Στο μέτρο αυτό, διευκρίνισε, εντάσσονται όχι μόνον οι συμβασιούχοι της Ακρόπολης, αλλά και οι συμβασιούχοι όλων των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας.
Δεύτερον, ανανεώνονται οι συμβάσεις τους για το χρόνο που ξεκίνησε πέρυσι το Νοέμβριο, μέχρι και το φετινό Νοέμβριο.
Τρίτον, όπως σημειώνεται, γίνεται δυνατή η επαναπρόσληψη τους από το Νοέμβριο του 2009 μέχρι και το Νοέμβριο του 2010, κατ΄ εξαίρεση και παρά το ότι οι συμβάσεις τους θα έχουν υπερβεί το χρονικό όριο των 24 μηνών. http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: