Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ

Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η εντιμότητα ενός νεαρού απο την πόλη της Κισάμου, ο Γιώργος Μ., που βρήκε πορτοφόλι που περιείχε ένα σεβαστό ποσό και πολλά έγγραφα έξω απο το εστιατόριο Στημαδωράκη. Δίχως δεύτερη σκέψη πήρε την αστυνομία τηλέφωνο και ενημέρωσε οτι βρήκε το πορτοφόλι και ότι έρχεται να το παραδώσει. 
Την ίδια ώρα κλαμένοι οι δυο Γερμανοί, ανδρόγυνο, έμπαιναν στο Α.Τ και έλεγαν τον πόνο τους στον αξιωματικό υπηρεσίας... οτι έχασαν το πορτοφόλι τους, δεν ξέρουν ακριβώς που, αλλά δεν τους ενδιαφέρουν τόσο τα χρήματα όσο τα έγραφα που ήταν μέσα και ήταν κάποια εργασία της γυναίκας που ήταν καθηγήτρια πανεπιστημίου. 
Ο αξιωματικός υπηρεσίας τους είπε με χαμόγελο οτι το πορτοφόλι βρέθηκε και τους έβαλε στο περιπολικό και τους πήγε στο σπίτι του νεαρού για να το παραλάβουν...πριν αυτός φτάσει στο τμήμα. 
Πάμπολλες φωτογραφίες τραβήχτηκαν απο τους Γερμανούς οι οποίοι ενημέρωσαν (ποιο άραγε;) οτι η ιστορία τους θα δημοσιευθεί στην χωρά τους (Γερμανία) για να δείξει πόσο ασφαλής χώρα είμαστε... ( Μας χρειάζεται κάτι τέτοιο μετά και τα τελευταία γεγονότα στον Μυλοπόταμο)
Μπράβο στον Γιώργο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: