Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΤΟ ΠΟΡΟΦΑΡΑΓΓΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

 Διάσωση δυο Γάλλων περιπατητών γίνεται αυτή την ώρα στο Ποροφάραγγο ή φαράγγι του Χαλασέ στο Σάσσαλο. Μέλος γκρουπ απο περιπατητές κτύπησε στο κεφάλι μετά απο πτώση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και χάσει τις αισθήσεις του. Μέσω του 112 ειδοποίησαν τον Πυροσβεστικό σταθμό Κισάμου, όπου 6 πυροσβέστες και 5 μέλη του Ε.Ε Σταυρού Κισάμου ξεκίνησαν για να τους εντοπίσουν. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ένας Γάλλος είναι τραυματίας σε χέρι και κεφάλι τους έχουν εντοπίσει και τον μεταφέρουν λόγου του δύσβατου του φαραγγιού σε συγκεκριμένο σημείο όπου θα τους παραλάβει ασθενοφόρο, που θα μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.
Την επιχείρηση συντονίζει ο διοικητής του Πυροσβεστικού σταθμού Κισάμου πυραγός κ. Νικολουδάκης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: