Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Δ' ΔΙΑΒΡΟΧΗ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ 2020 ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έπειτα από την εντολή των αρμόδιων γεωπόνων της ΔΑΟΚ Χανίων, ξεκινάει η τέταρτη διαβροχή της Δακοκτονίας 2020 για τις παρακάτω περιοχές του Δήμου Κισάμου. Συγκεκριμένα:
Λεπτομερείς ανακοινώσεις για τον ψεκασμό κάθε περιοχής έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία κάθε περιοχής από τον αρμόδιο αρχιεργάτη. 
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα πράξουν το καλύτερο δυνατό και παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες των ελαιώνων να βοηθήσουν όπου και όσο τους αναλογεί για το βέλτιστο αποτέλεσμα (άνοιγμα περιφράξεων, παρουσία στα χωράφια τους κλπ). 
Επισημαίνουμε ότι η τέταρτη διαβροχή στις υπόλοιπες περιοχές θα ακολουθήσει σταδιακά εντός ολίγων ημερών, σύμφωνα με τις εντολές της ΔΑΟΚ Χανίων. 
Ο εργολάβος Δακοκτονίας
Α.Σ. Γραμβούσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: