Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Πρώτη μέρα στο Δημαρχείο σήμερα της νέας δημοτικής αρχής και σίγουρα τα πράγματα είναι πιεσμένα απο κάθε άποψη... πάντως άπαντες ήταν εκεί και στο πόστο που του είχε ανατεθεί απο καιρό..
Κουμάκης, Μαυροδημητράκης, Χριστουλάκης, Λιμπινάκης, Κελαιδής, Θεοδωρογλάκης.. ήταν παρόντες απο νωρίς, πρώτη επίσημη σήμερα.   
Ο Δήμαρχος λόγω ενός προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, (περαστικά) έφτασε λίγο πριν τς 11.00 όπου τον περίμενε στο άδειο γραφείο του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Μαυροδημητράκης.
Αν και είναι γνωστό οι αντιδήμαρχοι θα είναι η τετράδα, Μαυροδημητράκης, Χριστουλάκης, Χαχλάκης, Κελαιδής, με τους δυο πρώτους να παίρνουν τις δύσκολες υπηρεσίες (έμαθα οτι θα τοποθετηθούν και προϊστάμενοι σε όλα τα τμήματα) καθαριότητας και ύδρευσης, εντούτοις περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση ίσως και σήμερα, μιας και οι αντιδήμαρχοι είναι και πρόεδροι σε επιτροπές.
Παρόν και στο οργανωτικό ο κ. Κουμάκης που δεν θα λάβει τίτλο προς το παρόν, αν και οι φήμες λένε οτι τον έχει ζητήσει πολιτικό γραφείο εκλεγμένου βουλευτή (ίνα) στα Χανιά.
Ο Δήμος έχει συνέχεια και ευχόμαστε να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν για το καλό του Δήμου και των δημοτών!
Καλή δύναμη στο έργο τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: