Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

30 χρόνια συνεχόμενα υπηρέτησε την αυτοδιοίκηση απο κάθε πόστο ο φίλος Κωστής Κουκουράκης. Κοινοτικός σύμβουλος Βλάτους 4 χρόνια, πρόεδρος περιοχής Ιναχωρίου 5 χρόνια, δήμαρχος Ιναχωρίου για 12 συνεχείς χρόνια, δημοτικός σύμβουλος του διευρυμένου δήμου Κισάμου για 9 χρόνια. Πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα με προτάσεις, πάντα με αγάπη για την περιοχή του.
Πολλά τα έργα του στα Εννιά Χωριά, και ιδιαίτερα στο Λαφονήσι, στην Χρυσοσκαλίτισσα στην Λίμνη, η παράκαμψη του Έλους και φυσικά ένα έργο που δεν το ξέρουν και πολλοί η διαμόρφωση της Αγίας Σοφιάς στα Τοπόλια.
Μετά απο 30 χρόνια λοιπόν ο αγαπητός Κώστας δεν θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αποφάσεων για τον Δήμο μας, όμως είμαι σίγουρος οτι δεν θα παραμείνει άπραγος και θα επεμβαίνει συχνά-πυκνά γραπτώς πλέον στα δημοτικά μας.
Καλή συνέχεια Κώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: