Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

ΣΤΟ ΒΛΑΤΟΣ

Στο Βλάτος αύριο βράδυ (8.30-11.30) η Αρετή Καμηλάκη σε μια μοναδική συναυλία στην αλειτούργητη εκκλησία της Υπαπαντής στον όμορφο αυτό χώρο. Η Αρετή που ζει στην Θεσσαλονίκη, γεννήθηκε στην Κίσαμο, ξεκίνησε την παραδοσιακή της πορεία με δάσκαλο τον αείμνηστο Μιχάλη Κουνέλη και συνέχισε με τον Θοδωρή Πολυχρονάκη. Στην συνέχεια πέρασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης, όπου πήρε ειδίκευση στο παραδοσιακό βιολί. 
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να την ακούσουμε μιας και όπως έμαθα ξεσηκώνει Κρητικούς και μη με την μουσικής της στην συμπρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: