Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ...

 Μάλλον τον Γιώργο είδαν που δεν άντεχε να βλέπει τα χάλια μας και έφτιαξε 2 κατατοπιστικές ταμπέλες, κάποιοι στον Κορφαλώνα, και έφτιαξαν και αυτοί την δική τους αυτοσχέδια επιγραφή για τους οδηγούς που γυρίζουν απο Ελαφονήσι και δεν ξέρουν πως να πάνε στα Χανιά....
 Κύριε Περιφερειάρχα να τα χάλια μας, να ο πρώτος τουριστικός προορισμός στην Κρήτη τι  σήμανση έχει... Την αφίσα του Μαγγελάκη ανάποδα και αυτοσχέδια η επιγραφή προς ΧΑΝΙΑ.
Αυτά μόνο στην Δυτική Κρήτη που σας πέφτει μακρυά ..φυσικά φταίμε και μεις που σας ψηφίζουμε ισοβίως.
Τέτοια χάλια μόνο στα άκρα της περιφέρειας σας κ. Αρναουτάκη. Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι είμαστε ο κακός συγγενής σας... ας ελπίσουμε οτι θα μας προσέξετε κάποτε....
Φυσικά ούτε λόγος για τις διαγραμμίσεις απο Καλουδιανά ως Χρυσοσκαλίτισσα, ούτε απο Κίσαμο προς Φαλάσαρνα... είναι δύσκολα αυτά τα έργα.

1 σχόλιο:

Konan είπε...

Επειδή έτυχε και περνούσα εκείνη την ώρα,κάποιος κάτοικος της περιοχής έγραψε το "Χανιά" με σπρέι..