Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Πρώτη επίσημη του νέου Δημοτικού συμβουλίου μια βδομάδα μετά την 1η Σεπτέμβρη, με πανηγυρική συνεδρίαση για την εκλογή μελών Δημοτικού συμβουλίου και λοιπών επιτροπών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Κισσάμου στη Κίσαμο στις 8 -9-2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00 μεσημέρι, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και των μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του ν. 4555/2018 και 2 του ν. 4623/2019, αντίστοιχα.
Κίσαμος 30-8-2019
Ο προεδρεύων σύμβουλος
ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: