Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2019

 Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς με επιμονή και υπομονή κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να ανταμειφτεί ο κόπος ενός ολόκληρου έτους.
Συγχαρητήρια ακόμα επιθυμώ να εκφράσω και στους καθηγητές των Σχολικών Μονάδων που στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών τους αλλά και στους γονείς που στήριξαν τα παιδιά τους σε αυτήν τους την προσπάθεια. 
 Συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές που έδωσαν πανελλαδικές εξετάσεις αλλά δεν κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάνε ότι ήταν μια από τις πολλές ευκαιρίες που θα τους δοθεί στη ζωή τους για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους, αρκεί να έχουν αισιοδοξία και επιμονή να υλοποιήσουν τους στόχους τους. 
 Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και να μην ξεχνάμε ότι το σημαντικό είναι να γίνουν καλοί και άξιοι άνθρωποι!
Ο Δήμαρχος Κισάμου 
Θεόδωρος Σταθάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: