Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ

Πήγαν να ξεφορτωθούν την παράνομη χωματερή δίνοντας της φωτιά και κόντεψαν να καούν οι ελιές και οι περιουσίες τους στον κόμβο του Κολυμβαρίου.
Δυστυχώς όπως επανειλημμένως έχω τονίσει μέσα από αυτές τις σελίδες όλες οι γέφυρες από την Κίσαμο ως και τα Χανιά  που δεν είναι κύριες αρτηρίες είναι χώρος εναπόθεσης μπαζών.

Στις δικές μας μπορείτε να βρείτε ότι θέλετε από βάρκες ως και μικρά αυτοκίνητα, κοτέτσια, αντίκες και όλα τα αδρανή υλικά απο τις ανακαινίσεις των σπιτιών μας. Μάλιστα τελευταία βρέθηκαν και  λεκάνες και εκατοντάδες πλακάκια από ανακαίνιση ξενοδοχείου... 
Για να μην κλαίμε αργότερα καλό είναι να καθαριστούν όλες και να κοπούν τα ανάλογα πρόστιμα μα όλοι που πάνε τα μπάζα τους εκεί, γράφουν...και τ όνομα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: