Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

ΕΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ...

 Πιλάφι.. ή κόκκορα κρασάτο έφαγε ο Λαζάρου στην Λίμνη; Βέβαια ότι και να έφαγε φαίνεται ότι έχει καθαρίσει το πιάτο του... από την νοστιμιά. 
Ο γνωστός σεφ που παραθερίζει στην Παλαιόχωρα εδώ και αρκετές ημέρες, πέρασε και από Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι, βρέθηκε στο μικρό καφέ της Λίμνης και μάλλον δεν αντιστάθηκε στις μυρωδιές της κυρίας Μαίρης Μαρακάκη και "σκούπισε" τα πάντα...
Είμαι σίγουρος μιας και ξέρω το μαγείρεμα της κ. Μαίρης ότι ο βαθμός που θα της δώσει ο σεφ θα είναι πολύ υψηλός.. εξάλλου φαίνεται και στο πρόσωπο του ότι καλοπέρασε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: