Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ

Τον προβλεπόμενο όρκο να είναι πιστοί στην πατρίδα, να υπακούουν στο Σύνταγμα και στους νόμους και να εκπληρώνουν τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους, έδωσαν οι νεοεκλεγέντες αιρετοί του Δήμου Κισάμου, (Δήμαρχος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων)  στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου. Ο 6ος διαφορετικός απο το 1975 και για δεύτερη φορά (2010) δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης θα επωμιστεί το βάρος του Δήμου τα επόμενα 4 χρόνια. 
Στην τελετή της θρησκευτικής ορκωμοσίας  χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος ευχήθηκε στη Δημοτική Αρχή και σε όλους τους αιρετούς ο Θεός να τους δίνει υγεία, δύναμη και σοφία, ώστε να επιτελέσουν με επιτυχία και για το καλό των δημοτών το δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.
Καλή επιτυχία και από μας και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: