Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

ΓΑΛΟΥΒΑΣ 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουσακιών εκφράζει τις θερμές  ευχαριστίες σε όλους που συνέβαλαν και συμμετείχα σε μία ιδιαιτέρως ξεχωριστή και  σημαντική εκδήλωση με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ,η οποία  έγινε την Πέμπτη 22-8-2019 στο Γαλουβά με θέμα: Ξενάγηση στο Αρχαίο Ελαιώνα και Παρουσίαση δύο σημαντικών Βιβλίων.
Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους δύο συγγραφείς  για τα εξαιρετικά βιβλία, τον Κατσικανδαράκη Ανδρέα για το βιβλίο "ΤΖΑΤΖΟΚΑΡΟΣ" και την Κουναλάκη Καίτη για το βιβλίο "ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ" τα οποία έχουν άμεση σχέση με τον  Γαλουβά και τους Κουνελάκηδες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κυδωνάκη Αθανάσιο Φιλόλογο που ανέλυσε το βιβλίο του Ανδρέα Κατσικανδαράκη,την Αργυροπούλου Ουρανία που υπαγόρευσε κομμάτια από το βιβλίο και την συντονίστρια της εκδήλωσης Κουνελάκη Ευαγγελία.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο κ.Σταθάκη Θεόδωρο ......
.. για την παρουσία του και την σημαντική βοήθεια σε όλη την προσπάθεια μας, τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Μαυροδημητράκη Σπύρο και Τουλουπάκη  Θεόδωρο ,το κ.Χαρτζουλάκη Κωνσταντίνο Γεωπόνο για την σημαντική βοήθεια στο Σύλλογο μας ,τον πρόεδρο του Συλλόγου Ριζιτών η Κίσαμος κ.Χαρτζουλάκη Κωνσταντίνο δάσκαλο και τον ζωγράφο Κουνάλη Κωνσταντίνο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Γαλουβιανούς οργανοπαίχτες ,οι οποίοι συνέβαλαν η πλατεία του Γαλουβάς να ξαναζήσει μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης.Το τελευταίο γλέντι στη πλατεία  έγινε το 1983 .Οι μουσικοί που έπαιξαν ήταν:
Καρτσωνάκης Κωστής βιολί, Κουνελάκης Ηλίας βιολί ,Γλεντουσάκης Γεώργιος βιολί, Μουντάκης Μανώλης λύρα, Κουνελάκης Γεώργιος του Μιχαήλ λαγούτο, Κουνελάκης Γεώργιος του Ιωάννη λαγούτο, Καρτσωνάκης Γιάννης λαγούτο
θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς ,οι οποίοι είναι σημαντικό στήριγμα σε κάθε προσπάθεια μας. 
Σκλαβενίτης Super Market,Πατεράκης Θεοχάρης Αρτοποιείο ,Ροδουσάκης Εμμ. Σια ΟΕ Βεζινάδικο ,Κουνελάκη ΑΦΟΙ ΟΕ Επιπλοποιείο, Κουνελάκης Γεώργιος Κρεοπωλείο, Κουνελάκης Ιωάννης Κρεοπωλείο , Γλεντουσάκης Κωνσταντίνος Βίντεο-Φωτογραφία
Πατερομιχελάκη Μάνο και Γιάννη ,Τριανταφυλλάκη Πόπη, Τριανταφυλλάκης Θεόδωρος, Τριανταφυλλάκη Γεωργία, Κουνελάκης Αντώνης , Γεωργακάκης Γιάννης, Μουντάκης Βασίλειος ,Γεωργιλαδάκης Κωστής , Γεωργιλαδάκη Γεωργία, Γεωργιλαδάκη Ρούλα ,Κουνελάκη Χρυσούλα, Κουνελάκη Μαρία, Φουντουλάκη Γεωργία
Tέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΜΜΕ Χανίων Nέοι Ορίζοντες,Ράδιο Ριζίτες, ΚίσαμοςTV ,Σαδεντρέπεσαι, Βiskotto.gr ,Χανιώτικα Νέα ,Σελινιώτικα Νέα,Αγώνας της Κρήτης, Nέα Τηλεόραση, ΕΡΑ Xανίων,Flashnews,Zarpa,Kriti24, Ηanianews.
Αναλυτικό ρεπορτάζ θα βγει αργότερα
Ο πρόεδρος                                                                                   Ο γραμματέας
Κουνελάκης Στέλιος                                                                     Αποστολάκης Νίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: