Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

O Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων πρόκειται να υλοποιήσει για 1η χρονιά φέτος τον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Ξένη Γλώσσα των  Αγγλικών.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι η εκπαιδευτική υποστήριξη των μαθητών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν κοινωνικο- οικονομικές δυσκολίες.
Οι μαθητές που θα επιλεγούν, θα παρακολουθούν τα μαθήματα αγγλικών κανονικά και δωρεάν στις τάξεις εκείνων των φροντιστηρίων που δηλώνουν στο Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” του Ν. Χανίων, ότι θα δεχτούν δωρεάν μαθητές σε συγκεκριμένες τάξεις. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει με βάση τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να καταθέτουν τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά έως και τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου (πρώην Δημαρχείο Δραπανιά) από τις 09.00 έως τις 14.00 καθημερινά. 
Πληροφορίες : Πευκιανάκη Χρυσή-Κοινωνική Λειτουργός και Μπαλάσκα Κων/να Ψυχολόγος, τηλ. Επικοινωνίας: 2822031989 και 2822083105, FACEBOOK: Κέντρο Κοινότητας Κισσάμου, Ε-mail kentrokoinotitaskisamou@gmail.com 
 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ........
........

Α. Απαιτούμενα
1) Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου
2) Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από τον Δήμο ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ από το οποίο πιστοποιείται η διεύθυνση κατοικίας
3) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
(Θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία όπου υπάρχει δυνατότητα)
4) Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού έτους 2017
5) Φωτοτυπία Ε1 (Φορολογική δήλωση) ή Υπεύθυνη δήλωση περί μη υποχρεωτικής υποβολής φορολογικής δήλωσης θεωρούμενη από τη αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Β. Προαιρετικά και εφόσον υπάρχουν
6) Αντίγραφο βεβαίωσης επιτροπής περί αναπηρίας
7) Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας
8) Πιστοποιητικό δημόσιας αρχής από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητα του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας (π.χ. πιστοποιητικό από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση χηρείας του μονογονέα, δικαστική απόφαση με την οποία ανατέθηκε η άσκηση της γονικής μέριμνας σε ένα μόνο γονέα κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: