Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Η πρώτη αντίδραση που δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης* έρχεται απο την Κίσαμο, σε επιστολή που έστειλαν στο blog οι φίλοι του και αναφέρει:
Ακούγοντας την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη, να απέχει απο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας Χανιών ο αγαπητός Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αποφασίσαμε εμείς οι χιλιάδες φίλοι του, να αποχωρήσουμε απο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και να ακολουθήσουμε τον Χρήστο όπου αυτός μας υποδείξει.
Οι φίλοι του Χρήστο Μαρκογιαννάκη απο την Κίσαμο 

*Να θυμίσω οτι ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης εξελέγη βουλευτής Χανίων με τη Ν.Δ. το 1989, το 1990, το 1993, το 1996 το 2000, το 2004, το 2007 και το 2009 και το 2012 όταν κατέβηκαν μαζί Νέα Δημοκρατία και Δημοκρατική συμμαχία της Ντόρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: